Waarom TeamViewer ?

Geef ons, met behulp van TeamViewer, toestemming om verbinding te maken met uw computer. Hierdoor kunnen wij op afstand met u meekijken en extra hulp bieden.   Met de afstandsbedieningsessie deelt u op afstand uw desktop met ons. Wij loggen in met een TeamViewer ID en wachtwoord op uw desktop. Zo kunnen wij uw computer besturen en meekijken binnen uw omgeving.

teamviewerlook

Hoe gebruikt u TeamViewer ?

1. Klik hieronder op de knop 'Download', er opent vervolgens een nieuw venster.
    teamviewerdownload
  2. Download het Teamviewer-bestand en selecteer deze vervolgens in uw download-map.
  3. TeamViewer laat nu een ID en wachtwoord zien. Geef deze aan ons door, zodat we verbinding kunnen maken. (Elke sessie heeft zijn eigen specifieke wachtwoord, dus wanneer de sessie is afgesloten, kan er niet meer met deze code ingelogd worden).
    stap3
  4. Wanneer er verbinding is gemaakt, hebben we beide toegang tot uw computer.